REDACTEURS

Dr. Jeanette Renema, postdoctoraal onderzoeker aan de National University of Singapore en co-hoofdredacteur bij Versvak. Klik op deze afbeelding voor haar profiel.
Dr. Paula Thijs, postdoctoraal onderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam hoofdredacteur bij Versvak. Klik op deze afbeelding voor haar profiel.

AUTEURS

Dr. Ina ter Avest, coach en consulent bij haar eigen coaching en consulentbedrijf Z-in-Gesprek en auteur bij Versvak. Klik op deze afbeelding voor haar profiel.
Dr. Marianne van Bochove, universitair docent en onderzoeker aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en auteur bij Versvak. Klik op deze afbeelding voor haar profiel.
Dr. Peter van Dam, historicus aan de Universiteit van Amsterdam en auteur bij Versvak. Klik op deze afbeelding voor zijn profiel.
Saskia Glas,, Master of Science is een promovenda aan de Radboud Universiteit Nijmegen en auteur bij Versvak. Klik op deze afbeelding voor haar profiel.
Dr. Marijn van Klingeren, oprichtster van Versvak, is als universitair docent verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen en auteur bij Versvak. Klik op deze afbeelding voor haar profiel.
Dr. Anne Kroon, universitair docent aan de Universiteit van Amsterdam en auteur bij Versvak. Klik op deze afbeelding voor haar profiel.
Dr. Annemiek Linn, universitair docent aan de Universiteit van Amsterdam en auteur bij Versvak. Klik op deze afbeelding voor haar profiel.
Dr. Toni van der Meer, universitair docent aan de Universiteit van Amsterdam en auteur bij Versvak. Klik op deze afbeelding voor zijn profiel.
Dr. Natascha Notten, onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek in haar eigen praktijk genaamd Gelijkschap en auteur bij Versvak. Klik op deze afbeelding voor haar profiel.
Dr. Nora Stel, assistent professor aan de Maastricht School of Management en auteur bij Versvak. Klik op deze afbeelding voor haar profiel.
Dr. Damian van Trilling is als universitair docent verbonden aan de Universiteit van Amsterdam en auteur bij Versvak. Klik op deze afbeelding voor zijn profiel.
Dr. Roos van der Zwan is als postdoctoraal onderzoeker verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Klik op deze afbeelding voor haar profiel.