social media artikel
Wat is social media? - We leggen je het haarfijn uit!
Welke social media kanalen zijn er nog meer? Dit zijn de belangrijkste social media in Nederland, ook voor bedrijven. Toch zijn er nog meer platformen, die soms worden gezien als social medium. Denk bijvoorbeeld aan Spotify: ook daar communiceer je indirect met je vrienden en de community, over je muziekstijl en je playlists. Toch is dit geen marketingkanaal zoals beschouwd in dit artikel. Daarnaast focussen we ons in dit artikel ook in principe alleen op de Nederlandse markt. B2C of B2B? Vanzelfsprekend is niet ieder sociale kanaal even interessant voor ieder bedrijf. In onderstaande grafiek staat geïllustreerd welk kanaal voor wat kan worden ingezet. Dat een bepaald kanaal echter misschien niet bij je past, wil niet zeggen dat je er niet mee bezig moet zijn.
afscheiding wilgentakken
Er is weinig mis met sociale media. Het probleem is wat kinderen níet meer doen De Correspondent.
Met deze conclusie is niet iedereen het eens. Recent verscheen in NRC Handelsblad een artikel Lees hier het artikel in NRC Handelsblad. dat suggereert dat we ons geen zorgen moeten maken: Onderzoek toont aan: het valt best mee hoeveel schade sociale media aanrichten bij jongeren.
keyboost.nl
Het effect van social media op pubers - Mentaal Beter.
Zo zou social media zorgen voor meer pesten onder pubers, liggen depressies op de loer en slapen jongeren slechter wanneer ze veelvuldig op social media zitten. In dit artikel vertellen we je meer over het effect van social media op pubers. Pubers en social media: de cijfers. Volgens cijfers van het CBS gebruiken bijna alle jongeren - en dus veel pubers - social media: maar liefst 99. Redenen om social media te gebruiken zijn voor pubers contact houden met leeftijdgenootjes, verveling en kijken wat anderen allemaal aan het doen zijn.
Social media nieuws en infographics DutchCowboys.
Instagram laat professionele accounts nu eindelijk posts klaarzetten op het social medium. Dat betekent dat wanneer je pas om 12 uur 's' nachts tijd hebt om je Instagram te beheren, je je post voor een wat populairder t. Social Media 09.11.2022.
Sociale media - De Standaard.
Column Boeiende Tijden, Sociale media, Debat Vrije Meningsuiting. 21/10/2022 'Privéaccounts' op sociale media zijn publiek. Een ontslag op basis van berichten op sociale media is geen uitzondering meer. Waar ligt voor een werkgever de grens tussen mening en belediging, tussen gepast en ongepast?
Positief Social Media Protocol - Social Media Wijs.
Home Over Social Media Wijs Positief Social Media Protocol. Het Positief Social Media Protocol is opgesteld om te dienen als leidraad voor die scholen die vertrekken vanuit de visie dat sociale media een onlosmakelijk onderdeel zijn van de huidige samenleving en de leefomgeving van haar leerlingen, hun ouders en andere belanghebbenden zoals omwonenden en de gemeente.
Sociale media - De Standaard.
10/11/2022 Laat de heren maar brullen op sociale media. Het gaat er al een tijdje hard aan toe in het publieke debat. Ik weet het, vooral heren: 'Het' is altijd zo geweest; vroeger was het nog scherper; en, ja zeker, mijnheer, 'if' you can. Column Tinneke Beeckman, Sociale media.
Social media voor bedrijven, strategie, trends tools - Frankwatching. Social media voor bedrijven, strategie, trends tools - Frankwatching.
Het is ook mogelijk om privéberichten te versturen en zo een-op-een met elkaar te communiceren. Twitter kijkt ook goed naar andere social media en voegt features toe, zoals live audio en de mogelijkheid om geld te verdienen op het platform. Wat heb je zakelijk aan Twitter? Twitter is een platform dat je ook zakelijk kunt inzetten. Het voordeel van Twitter is dat de communicatie snel gaat en informeel is. Je kunt al je zakenpartners, potentiële klanten en fans volgen op Twitter en met hen communiceren. Als er ontwikkelingen zijn binnen je bedrijf, kun je dit delen met je volgers. Jouw volgers lezen dit berichtje en kunnen er meteen op reageren. Jouw volgers kunnen jouw bericht ook retweeten. Dit betekent dat ze het naar hun persoonlijke netwerk sturen.
Social media strategie? Lees hier de 10 stappen ICM Extra. Telefoon. Telefoon. Telefoon. ICM - Je kunt meer dan je denkt. Beste opleider van Nederland - ICM.
Uiteindelijk is het een onderdeel van je bedrijfsvoering! Wil je onder begeleiding aan de slag met jouw Social Media strategie? In onze training Social Media Marketing leer je hoe je het resultaat van je socialmedia-activiteiten naar een hoger niveau brengt.

Contacteer ons